Kartoffel!
Forleden dag fik jeg lavet en ret god og cremet kartoffelsuppe – nogen vil nok mene det er alt for tidligt at starte på suppen, men jeg kan spise det året rundt.
Det er en meget nem opskrift alle kan være med på. En masse kartofler, gulerødder, løg og porrer skåret i strimler og tern kommes i en gryde, hvorefter man kommer nogle deciliter grøntsagsbouillon/fond ved og simrer i 20mins tid. Når konsistensen er kogt igennem, kommes det i en blender eller stavblender kan også bruges. Det skal bare blendes igennem til det har en cremet og jævn konsistens. Husk endelig at holde rigtig godt fast på låget til blenderen! Der kommer et ordentligt tryk på, som får låget til at springe op – så er der altså bare kartoffelsuppe allevegne! Been there done that. For at gøre lidt mere lækker, og usund – stegte jeg lidt bacon som topping. Voilá – dinner served!
hvor ser det godt ud :-)jeg kan skam sagtens spise det året rundt også!