Dagens

Tangsalat med grillet laks

Photobucket

 

Jeg elsker tang! Det lyder mærkeligt, men det smager jo så godt!
Her forleden diskede min brormand op med denne ret. Rucola, rødløg, grillet laks, chili og tang der var vendt i sesam – og olivenolie…mums!
Nu vil jeg smovse i Holiday dip & chips mens jeg skal se Danmarks næste top model!

 

A seaweed salad with rocket salad, red onions, grilled salmon in sesame and olive oil.

2 kommentarer

  • Det er en sort tørret tang, som udvider sig når man koger det. Jeg har set at man kan få det hos Letz sushi ellers så har diverse asiatiske butikker det nok også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhm, det ser superlækkert ud – hvilken tang brugte han?? Må jeg straks prøve.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens