L.I.P.S

Flerfarvet halskæde

Photobucket

Jeg viste forleden på instagram, at jeg siden september 2011, kun har shoppet for 1044kr i H&M. Hvilket er halvdelen af hvad jeg shoppede for sidste år, som i forvejen ikke er særlig meget imo. Jeg har været ret god til at styre udenom butikken på det sidste, men her forleden havde jeg en halv times tid, jeg skulle fordrive og endte selvfølgelig med at købe noget derinde. Til mit eget forsvar, var det udsalgsvarer 😉 Jeg købte ovenstående multifarvet halskæde til ingen penge, samt et par shorts. Har i fået shoppet lidt udsalgsvarer?

Been stopping by H&M the other day and found this colourful necklace and a pair of shorts. Think the necklace will be able to spice up an outfit.

bloglovin

3 kommentarer

  • Jeg har ikke fået noget på udsalg endnu, er syg så jeg ligger på langs. Måske jeg skulle kigge lidt på nettet 😉 Ej fik faktisk købt regnslag på Downtown i lørdags – så lidt har jeg shoppet 🙂
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dailystylediary

      Stakkels dig, det er godt nok øv. Men du går ikke glip af noget, vejret er jo alligevel elendigt. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh det vejr hænger mig langt ud af halsen!! Regnslaget er derfor det perfekte køb lige nu, måske jeg skulle finde mig et par røjsere på udsalg – så er sommeren måske reddet 😉 I hope not!!!!!
      /Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.I.P.S