Mandag cravings

Dagens | Stella Nova

For nogle uger siden var jeg til Stella Nova event, hvor vi så den nyeste kollektion og fik fortalt lidt om hvem Stella Nova er udover at være et brand. Jeg har kun få gange stiftet bekendtskab med mærket. Så jeg var rigtig glad for, at have muligheden for at kigge lidt nærmere på designeren bag det, samt høre lidt mere ind til det. Der er nemlig en sød historie bag hver kollektion som forklarer lidt nærmere om hvem Stella Nova er.

Photobucket

Til eventet måtte vi vælge en ting fra den nye kollektion, og mit valg faldt på denne cardigan,  som er inspireret af en bille. Hele kollektion er inspireret af dyre Olympiaden. Jeps, du læste rigtig. Stella Nova, som er en fiktiv person, er nemlig dommer ved dyre oplympiaden og hendes sidekick fuglen fugl er meddommer. Og Billen er en af Olympiade deltagerne, sammen med reptiler, ildfluerne og en masse andre. Hvis I har tiden så synes jeg I skal læse det brev om Stella Nova og hendes Olympiade historie, lige her. Man kan ikke lade være med at blive helt forelsket i det efterfølgende.

Photobucket

Cardiganen kan købes her i deres onlineshop, dog i en anden farve end den jeg har på.
Husk at I stadig har muligheden for at deltage i Lambi konkurrencen om 100 euro til Nelly.com. Jeg kan fortælle, at der er gode muligheder for at vinde, da der endnu ikke er så mange deltagere endnu. Kom til konkurrencen her.

Photobucket

I received this beautiful Stella Nova cardigan from the SS12 collection when I was attending their event. The cardigan is inspired by a beetle.

Photobucket

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag cravings