Julen 2015

Staycation

staycation

Puh det er ikke helt nemt at komme tilbage på arbejde igen efter 16 dages ferie. Det værste var nok at skulle stå op kl.6 i morges. Alle dage har vi haft den luksus, at vi har kunne sove til kl.8 eller mere. Vi har fuldstændig vendt op og ned på alle vores rutiner. Det var derfor absolutlig heller ikke sjovt for Valentin at stå op.

Det har været 16 skønne dage, hvor det egentlig føles som om tiden bare er fløjet afsted. Jeg føler jeg har oplevet og lavet så meget og alligevel ikke. Vi har også brugt utrolig meget af tiden på bare at slappe af, og nulle rundt derhjemme. Jeg har fået ryddet lidt op, og klaret nogle af tingene der stod på to-do listen. Jeg har derfor heller ikke blogget eller læst blogs mens jeg har været på ferie. Det er kun lige Instagram som har været lidt mere aktiv end ellers

staycation2

Lige inden julen fik jeg min julegave af J, som bestod af en staycation. Det er egentlig et sjovt koncept, men det er nu en god idé. Jeg havde ellers troet at vi skulle være sammen alle os tre sammen med svigerfamilien og en tur i Tivoli men det blev det så ikke til. Jeg fik lov til at starte dagen med en manicure hos et spa-sted. Jeg fik lavet neglene klar til juleferien. Derefter havde J så arrangeret at Valentin blev passet hvorefter vi så tog på Tivoli hotellet. Et virkelig super fint hotel, og deres pool område kan klart anbefales. Vi lavet ikke så meget andet end drikke vin på værelset og spise på Sticks & Sushi på toppen af hotellet. Vi trillede så også ned på værelset lige efter. Det gik strålende med at få Valentin passet af Farmor og farfar for første gang, han spurgte kun til os nogle enkelte gange mest for at vide hvad vi lavede. Jeg tror ikke han savnede os spor.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen 2015