Frokost i mini-format

Lørdag – shopping, te & kaffe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uh det var faktisk hårdt at vågne op i morges på trods af at Valentin sov helt til kl.7. Men jeg tror min krop vidste, at det er lørdag og derfor helt OK at slappe af. Jeg føler mig lidt mørbanket efter en lang arbejdsuge 😉 Weekenden er derfor også kærkommen, og blogging har været savnet. Vores lørdag skal egentlig bare bruges herhjemme, helt afslappet uden planer. Jeg var lige ude og handle samt en smut forbi H&M og den nye Zara butik. Jeg gik utroligt nok fra butikkerne kun med én ting. En shorts/nederdel fra H&M Trend. Så fin til den lysere og varmere periode.

Lige nu har vi siddet ved spisebordet og spist en lang frokost og jeg har fået en stor balje kaffe fra min nye maskine. Det er en Dolce Gusto maskine der har lavet et samarbejde med Mini Cooper og udviklet en limited edition kaffemaskine. Den er rimelig lækker i designet og nu mangler jeg bare lige min Mini Cooper til at matche den.
Hvis den ikke står på kaffe, så står den på te for vores vedkommende. A.C.Perchs har lavet en te, Lu Yu, i anledning af deres 180 års jubilæum, som er i butikken nu. Den smager og dufter så skønt af appelsin, Hyldebær og blåbær.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost i mini-format