Dagens | sunnies & trench

Shopping thoughts

Jeg har i dag haft lidt svært at komme i omdrejninger, og har derfor bare brugt dagen på en masse fornuftige ting, som faktisk slet ikke var en del af dagens planer. Jeg har også brugt noget af tiden på at savle lidt over noget forår/sommertøj. Indtil videre har jeg holdt den ret godt med ikke at shoppe, efter jeg indså hvor meget tøj jeg egentlig har i skabet. Selvom jeg højst sandsynligt ikke kan holde mit shoppe stop frem til Maj, hvor der er FashionFlea, vil jeg nok prøve at holde den så lang hen ad vejen som muligt, indtil jeg har ordentlig overblik over klædeskabet igen.

Photobucket


Men hvis jeg nu skulle ud og spendere lidt, så kunne jeg utrolig meget tænke mig lidt flere farver i skabet. Blandt andet er den grønne skjorte fra Bruuns Bazaar en meget stor favorit, samt et par farvede jeans.

Photobucket

I am trying to have a break from shopping right until I get to sell my stuff at at fashion fleamarket in May, although I might not be able to keep that – I will try my hardest. For now I will just drool over these cool ss items.

Skriv en kommentar

  • De røde bukser ser virkelig fede ud! Dem tror jeg da lige at jeg skal se nærmere på! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også helt vild med skjorten og tak for tippet med de sorte wedges, det ligner præcis sådan nogle jeg er på jagt efter. //Betina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | sunnies & trench