I need your help

Isvejr!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hvor er der overvældende mange som har svaret på forrige indlæg. Jeg vidste at jeg kunne stole på jer. Dog har jeg ikke besluttet mig endnu, for som en del af jer skriver, så er den grønne kjole pænest til mig, men mere upassende til kirken fordi den er uden ærmer. Jeg hælder måske også personligt mest til den grønne, men er helt enig i, at jeg nok skal have noget udover hvis det går hen og bliver den. Den anden er også bare så pæn, men den mangler bare lige det sidste umphf! som jeg gerne vil have….hmmm jeg går i tænkeboks, og skal have gennemgransket alle jeres svar endnu en gang igen.

Jeg har ikke siddet indendørs hele dagen i dag, jeg var lige ude og nyde det lune vejr samt få en is hos Sullis på Nørregade. Han serverer den lækreste hjemmelavet og fedtfattige is med max 8% fedt. Jeg fik tre kugler med chokolate chip cookie, ferrero rocher og caramel…nøj, det var godt, men jeg måtte lige have hjælpe til at spise op, for det er virkelig store kugler.

Nu vil jeg smutte ud og se min bror optræde med hans band. God lørdag.

Finally it is warm enough to eat icecream! We went to this very delicious Italian icecream bar which served homemade low fat icecream.

Skriv en kommentar

  • foråret er på vej!!! lækre billeder med alt det gode is :)Fin blog du har dig-Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums, mums!!! Bare det snart bliver rigtig vejr til isvafler!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @Janni: Det er Essie – splash of grenadine jeg har på neglene. @Lostinherdreams: Haha, det har du måske ret i. @Malene: Tror faktisk også at det ender med at blive på den måde :-)@Mette: Mange tak – er også ret glad for farven

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den grønne farve er i hvert fald super smuk til dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hvis du er i tvivl, så synes jeg klart du skal aflevere den lyseblå tilbage. Så kan du enten gå at lede efter noget til at have ud over den grønne, eller måske du finder den der passer perfekt. Du har jo tre mdr endnu, som du selv skriver. Og den grønne kan bruges til så meget andet, så den skal du beholde lige meget hvad 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder dejligt! Men jeg vil nu lige pointere at alt vejr er isvejr! (Hvad kan jeg siger – når man arbejder i et ishus bliver man afhængig 😉 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser lækkert ud! Og hvor er din neglelak pæn (jep, jeg er en sucker for lyserød), hvilken en er det? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need your help