Konkurrence - Easy to open

The red thread

Den røde snor startede med at være en trend eller nærmere et religiøst symbol, da Madonna og de andre kendte sportede snoren, som et led i deres tro til Kabbalah. Siden hen har det udviklet sig til at være mere et mode item end andet. Senest har det været Line & Jo der lavede deres Miss Beyard, som også bestod af snore. Dog tilsat en lille fin diamant. Men i min goodiebag fra Traasdahl modeshow i onsdags fandt jeg en ny version af snoren. Snoren er jo ret simpel i sig selv, og ikke noget revolutionært. Den er dog bare så fin og anderledes med et lille guld kors på.

Photobucket

Hvem der reelt har lavet armbåndet er jeg stadig usikker på. Armbåndet lå i en lille gennemsigtig pose med efternavnene Korsgaard & Lynggaard. Deres hjemmeside er ikke til at opdrive, og på deres FB side er der også kun meget sparsomme informationer. Det bringer altså en hel univers af mysterium til armbåndet. Når man intet ved hvem kreatøren bag den er.
I dag er det er min tur til at have morgenmad med til vores fredagshygge på arbejdet, og om ikke så mange timer er det weekend!!!!

Photobucket

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Easy to open