Udsalgs ønsker

C-vitamin boost

Jeg synes lige for tiden, at der er utrolig mange mennesker der er syge eller godt på vej hen til at blive det. Det er jo heller ikke så underligt i denne periode, hvor stressniveauet lige ligger en tak højere end normalt pga. af højtiden, og så er det nemt at smitte/blive smittet når man befinder sig i lokaler med mange mennesker. Selv har jeg prøvet at gå uden om og holde god distance til al sygdom. Og har taget alt forsvar i brug for at undgå sygedagene.

002-4_zps01f57012

Herhjemme har den bestået af juicer lavet på alle former for citrusfrugter, der er en god kilde til C-vitaminer. Som er godt for immunforsvaret. I min citruspresser presser jeg grapefrugter, appelsiner, citroner og clementiner. Og til sidst river jeg et stort stykke ingefær ned i juicen. Det er lidt af en sur blanding, men det smager godt! Hvis ikke man gider at presse citrusfrugter, kan man i stedet drikke kogt vand med ingefær og citron.

021-1_zps126ed9f8

bloglovin

5 kommentarer

  • Lækkert!
    Hvor er den seje kop købt henne? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dailystylediary

      Jeg har købt den i Starbucks – Hong Kong. Måske den også kan fås herhjemme?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg prøver også at helgardere mig med ingefær, honning og masser af frugt og grønt. På den måde har jeg undgået eventuelle forkølelser i over et år 🙂 så snart jeg mærker den mindste smule ‘kriller’ i halsen, så kommer der en kop med ingefær på bordet.
    Så kan diverse halspastiller, næsespray og hostesaft godt gå hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dailystylediary

      Jeg er (7-9-13) heldigvis også meget sjældent syg, og det er som du siger, helgarderer sig i hverdagen. Og spise masser af grønt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs ønsker