Yndlings uldfrakke og regnvejrshygge

Juleferie

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jep, som jeg skrev på Instagram (dailystylediarylynn) så er der dømt juleferie frem til d.5/1. Jeg er helt nede med at arbejde 14 dage og holde ferie i 14 dage. Det er sådan det altid burde være 😉 Det har været to virkelige skønne uger, og slet ikke så stressende at komme på arbejde igen. Jeg havde forestillet mig, at det ville være et kæmpe problem at aflevere om morgen inden fanden overhovedet får sko på, og hente lidt ud på eftermiddagen. Det hele flasker sig heldigvis. Nu vil jeg se rigtig meget frem til at være sammen med familien de næste 14 dage. J har jo også fri hele to uger, så der bliver virkelig tid til at nå det hele. Jeg tror vi vil prøve at lave nogle af de ting som resten af Danmark ikke gør, I går var vi inde i byen og det gør vi vist ikke igen foreløbig. Der var SÅ mange mennesker alle vegne. Foreslag til aktiviteter og hygge med en 15 måneder gammel dreng modtages gerne.

bloglovin

5 kommentarer

  • I know it probably has something to do with the pull of muscles and that it allows for you to move and work, force and distance as well as Hooke’s Law. However, can someone please explain it in further detail for me?? Thank you so much!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hola buenas tardes para un presupuesto para 3 adultos y una niña de 3 años pagaderos en Bolívares fuerte con fecha de entrada 30/12/2012 y salida 02/01/2013 con todo incluido comidas y bebidas . Saludos y Gracias

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I told my kids we’d play after I found what I neeedd. Damnit.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig god ferie til dig og din familie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lynn

      Rigtig god ferie til dig og din familie 🙂 Beklager det sene svar.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings uldfrakke og regnvejrshygge