To fra den nye kollektion

Aftenkaffen

IMG_2315

Jeg elsker at gå aftenture i indre by med en kop kaffe eller te i hånden. Turene skal helst være efter at aftensmaden er indtaget og temperaturen er kommet ned på et menneskeligt tolerabelt niveau. Mennesker der trækker sig væk fra byen og efterlader det hele for os selv. Om 1,5 måneders tid får vi selskab af en mere på turene, og kopholderen til barnevognen er allerede erhvervet. Ser virkelig frem til den dag, hvor vi kan dele vores oplevelse med en mere.

IMG_2314

Kjolen er fra sidste års H&M udsalg, som jeg fik for kun en 50’er. Det er virkelig et godt scoop og en perfekt sommerkjole i denne varme.
Jeg får tit spørgsmål til de her engangskopper, som jeg har med på vores ture. De kan til tider købes i Netto som en spotvare. De er super gode, at have liggende derhjemme til gæster der lige skal have en kop med på vejen eller på de her gåture, hvor man bare kan smide dem ud efter brug og ikke skal tænke på, at have dem med hjem igen.

IMG_2316

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To fra den nye kollektion