Klar parat

To fra den nye kollektion

 photo 011-3.jpg

Der kom ikke noget udsalgsscoop med hjem fra dagens hurtige tur på Strøget. Der røg derimod to nye fra H&Ms nye kollektion. Jeg har ellers ikke været så glad for butikken et stykke tid, men en ny lille jakke kan jeg ikke stå for. Og en kjole mere til samlingen er også helt i orden 😉 Jeg forudser at mit H&M bonus ser lidt anderledes ud i år end sidste år, hvor jeg næsten ikke fik sat foden derinde. Jakken har jeg allerede formået at have på i går og den ryger allerede på favoritlisten – listen med alle de andre tøjdele, som kan redde en dag med tøjkrise. Kjolen er også vild lækker og i dejligt luftigt materiale. Dog må jeg nok indrømme, at den sidder nok bedre uden den store vandmelon jeg har på maven. Der er nemlig elastik i taljen, og den vil hverken sidde under eller over maven :-/ Den gemmer vi til om 1½ måneds tid. Begge dele er at finde på H&Ms webshop lige nu. Kjolen til 249,- og jakken til 349,- begge fås i to forskellige farver.

 photo 593882d7-b792-4c1c-969c-cd77c3df5434.jpg

bloglovin

8 kommentarer

  • mikala

    Super fed jakke..
    Hvordan er den i størelsen?
    mange hilsner fra mikala

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dailystylediary

      Jeg synes den er lidt lille i størrelsen. Jeg har en str. 34 og bruger normalt xs.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig godt køb.. Synes de to ting er super flotte!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også utrolig rart med noget tøj, der er behageligt, og som man samtidig føler lidt lidt moderne i, sådan efter en fødsels. Syntes i hvert fald mere end aldrig, at jeg havde behov for at “være lidt lækker”, da jeg havde fået min dreng.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dailystylediary

      Det kan jeg godt føle dig i, tror virkelig man har brug for et selvtillidspost efter sådan en fødsel 🙂 Og så er der ikke noget bedre end lækkert tøj.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Købte også jakken forleden dag og kiggede på kjolen, så fine begge to! Så dog ikke nogen af dem i andet end farverne her.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dailystylediary

      Jeg så dem heller ikke i butikkerne, men de er i hvert fald på deres webshop 🙂 Jeg er nu også mest vild med de farver jeg allerede har købt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar parat