Favoritter i sommerperioden

Klar parat

klar

Pyha, har varmen også fuldstændig lagt jer ned? Det har den i hvert fald gjort ved mig, deraf de flere dages lange pauser fra bloggen. Nu forstår jeg endelig hvad folk mener, når de siger, at det er varmt at være højgravid om sommeren. Jeg er faktisk glad for, at der er lidt overskyet i dag. Så bliver jeg ikke nær så dvask og ugidelig. Det gode ved det hele er, at når jeg ikke har gidet bloggen i stedet har ordnet en masse praktiske ting. Nogen vil nok mene, at det er lidt OCD lignende tilstand jeg er i for tiden, andre vil nok bare mene at det er meget normalt under en redebygningstilstand. Men anyways jeg er i susene gang med at gøre alt klar, lejligheden bliver optimeret og rengjort, faderskabsattest bliver sendt afsted i dag, bilen bliver skiftet ud med en mere praktisk model og økonomien bliver kigget godt igennem i sømmene. Det er er stressende men så tilfredsstillende når det er gjort. Kan i følge mig?

Nu hvor der er under 50 dage til babys ankomst, så har jeg endelig fået duovognen bestilt. Det var et ret stort stressmoment. Det blev en lille Trillevogn, som er så praktisk og lille nok til vores byliv. Oveni det kommer jo også alle de praktiske babyudstyr, som jo nok er meget godt at have på plads allerede nu.
Sidste weekend var jeg forbi Fashionistas til deres lagersalg, og der røg der et par lækre lammeskindssko med hjem til baby – de er designet af Roxanna, ejeren af Fashionistas. Nu tror jeg, at jeg vil smutte ud og kigge på noget af det sidste udsalg. Det kunne være man kunne gøre et scoop! Kan i have det derude.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i sommerperioden