Planlægning i en højere enhed

For præcis en uge siden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For netop en uge siden holdt vi Valentins 2 års fødselsdagsfest og det var i mandags, at han blev 2. Jeg holder normalt aldrig min egen fødselsdag, fordi jeg aldrig har gået særligt meget op i det, samt jeg har aldrig været meget for den opmærksomhed jeg fik på dagen. Men når det kommer til J’s fødselsdag eller Valentins, så skal den have hele armen. Der kan gå længe med planlægningen af hele fødselsdagsfesten, og især maden er jo dagens store højdepunkt. Når man inviterer gæster, skal man også køre det ordentligt og med stil. Jeg kan godt lide, at mine gæster går fra med en oplevelse og at de har hygget sig. Tit så er maden altså omdrejningspunktet ved disse fester – altså selvfølgelig lige efter fødselsdagsbarnet. Derfor eksperimenterer jeg tit med maden – hvor jeg har serveret små mini smørrebrød, pindemadder, brunch etc. Denne gang blev det asiatisk.

Vi havde inviteret gæsterne til kl.13 – egentlig mest fordi det passer med at Valentin har fået sin lur og er tilpas frisk til at der kommer gæster. Ellers havde jeg nok inviteret til kl.12 som passer bedst til en frokost. Som sædvanligt startede vi ud med vin og bobler inden vi gik til maden. Valentin var simpelthen i hopla og overlykkelig for at se sin kusine og faktisk også alle de andre gæster. Jeg knoklede som sædvanligt i køkkenet og nåede faktisk slet ikke at skifte til den kjole, som jeg gerne ville have haft på.
Maden kom på bordet og bestod af asiatisk salat, nudelsalat, kødboller på spyd og peking and. Til dessert fik jeg bagt en pavlova, en ret så utraditionel fødselsdagskage, men jeg havde bare brug for andet en den typiske lagkage med fondant.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning i en højere enhed